dijous, 13 d’octubre del 2011

LA SARGANTANA MISSATGERA




Hi havia una vegada un nen que sempre arribava tard a col·legi i mai podia anar a jugar per culpa del seu despertador que va fer a classe de taller de fusta.Un dia es va despertar del llit i va anar a obrir una butxaca de la motxilla perquè sentia roncar a algú de dins de la butxaca. Ell es pensava que estava somiant i per estar segur es va donar: 4 bufetades a cada galta, 2 cops a la panxa, 2 vegades es va estirar el nas, 4 vegades es va estirar a cada orella i es va mossegar la llengua per estar segur que estava despert i sí, sí que estava despert. Va obrir la cremallera de la butxaca i... hi havia una sargantana dormint! El nen va agafar un pot de vidre i la va posar dins. Quan la sargantana va despertar-se li va dir al nen:
-Bon dia senyor.
I el nen va respondre :
-I qui ets tu, eh!!
-Sóc la sargantana missatgera i et vinc a ajudar perquè no facis tard a col·legi, però mentrestant tu m'has d'ajudar a complir una missió i respondre'm a aquest missatge d'aquí.-va dir la sargantana molt amablement.
- No ho puc fer!-va dir el nen.
La sargantana li va fer una castanya a la cara i no va ser fluixa, no, li va deixar la seva pota marcada a la cara. Després el nen va dir:
-Bé d'acord i en què consisteix aquesta missió?
-En agafar un animal petit i baixar per una barana de 5 metres sense agafar-se amb les mans només amb els peus. I el nen va dir:
-D'acord, que facil, el faré en 3 segons.
Després de la missió va agafar un bolígraf i va contestar el missatge que portava la sargantana i la va tornar a enviar per correu. I llavors el nen li va dir a la sargantana:
-Vols ser la meva mascota, siusplau?
-Pues esclar que sí.-va dir la sargantana emocionada- M'encantaria ser la teva mascota.
I des d'aquell dia no va tornar a arribar tard a l'escola gràcies a la seva mascota sargantana i ell i la sargantana van passar moltes aventures junts per sempre més.
I vet aquí un gat i vet aquí un gos aquest conte s'ha fos.
PRESEUDÒNIM: La sirena NOM: Jèssica Solanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada